Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ziyaret

İYİ Parti Genel Merkezindeki ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimler sonrası ilk kez İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın eşlik etti. Kılıçdaroğlu ve Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'ne görüştü.  CHP’li kaynaklar görüşmenin kurultay sonrası yapılan ziyaret olarak değerlendirdi.

Yerel seçimlere ilişkin bir görüşmenin gündeme gelmediğini söyleyen partililer ziyaretin tek amacının kurultay sonrası tebrik mesajı olduğunu belirtti.

AKŞENER 'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM' DEMİŞTİ

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından, yapılan İYİ Parti 3’üncü Olağan Kurultayı’nda konuşan Meral Akşener’in, ortak olduğu Millet İttifakı bileşenlerinden CHP’yi yönelik ifadeleri ‘sert eleştiri’ olarak yorumlanmıştı.

Akşener burada yaptığı konuşmada, “Altılı masa meselesi ortaya çıktı. Şimdi biz fedakârlık yapan insanlarız ya, Türkiye bizim için önde ya. Biz bu parti seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır” demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz