Görüş Bildir

Kılıçdaroğlu'nu Danıştay'la vurdu

Kılıçdaroğlu'nu Danıştay'la vurdu

Kılıçdaroğlu'nu Danıştay'la vurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk'te bir programa konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu'na öyle bir soru sordu ki, Kılıçdaroğlu o soruya cevap veremedi.    Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na 'Danıştay saldırısından önceden haberiniz olduğu söyleniyor. Muzaffer Ergin isimli bir şahısla önceden konuştunuz mu? 'sorusunu yöneltti.

Kılıçdaroğlu ise bu soruya cevap vermekten çok olayı polemiğe getirmeye uğraş verdi.    Soruya yanıt vermekten kaçmak için, olayı Gökçek ile yaşadığı televizyon tartışmasına getiren Kılıçdaroğlu 'Yenilen pehlivan güreşe doymaz 'dedi. Kılıçdaroğlu 'Melih Gökçek kim efendim? 'diye sordu. 

"KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞTAY SALDIRISINDAN HABERİ VARDI" CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak "Saldırı" iddiası Beyaz Tv'de gündeme gelmişti. Beyaz Tv'de yayınlanan 'Dinamit' programına telefonla bağlanan Ankaralı müteahhit Muzaffer Ergin, Kemal Kılıçardaroğlu'nun Danıştay'a yapılacak olan saldırıdan haberi olduğunu ve kendisinin 2 ay önce bu olayı Kılıçdaroğlu'na anlattığını kendisinin dinlenip ciddiye alınmadığını iddia etmişti.   Kılıçdaroğlu'na Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'e saldırı düzenleneceğini, bunu Veli Küçük'ün yaptıracağını ve bunun Ak Parti'yi yıpratmak için yapıldığını emniyete de bildirdiğini anlatan Ergin, bomba gibi bir başka iddiayı da dile getirmişti. Kılıçdaroğlu'na verdiği bilgileri eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den aldığını öne süren Ergin "Ben bu bilgileri Süleyman Demirel'den aldım." demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi