Görüş Bildir

'Kuru iftira'

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, Ali Yerlikaya’nın bakan olmaması için 'FETÖ dosyası' hazırladığı iddialarını 'yalan ve iftira' olarak nitelendirdi, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

'Kuru iftira'

Halk TV'de yer alan habere göre, eski İçişleri Bakanı Soylu'nun, Yerlikaya hakkında bir ‘FETÖ dosyası’ hazırlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu iddia edildi. Erdoğan'ın, sunulan dosya için ihtiyatlı davrandığı ve Yerlikaya hakkındaki iddiaları sordurduğu öne sürülen haberde 'iddialar gerçek dışı' yanıtı verilen Erdoğan'ın, Yerlikaya’yı bakan olarak atadığı belirtildi.

Süleyman Soylu, iddialar üzerine Twitter'dan açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır. Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi