Mersin Milletvekili Faruk Dinç mazbatasını aldı

Milletvekili Faruk Dinç, Mersin İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle 28. Dönem Milletvekili mazbatasını aldı.

Mersin Milletvekili Faruk Dinç mazbatasını aldı

14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, AK Parti listesinin 4’üncü sırasından Mersin Milletvekili seçilen Faruk Dinç, Mersin İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle 28.Dönem Milletvekilliği mazbatasını aldı.

Törende mazbatasını alan Dinç, kendisine oy veren vatandaşlara, parti teşkilatına ve partililere teşekkür etti.

HÜDA Mersin İl Başkanı Tahir Uysal ve beraberindeki heyet, mazbata töreninde milletvekili seçilen Faruk Dinç’e eşlik etti.

 Dinç, "Bugün itibariyle mazbatamızı aldık, memleketimize hayırlı olsun. Bu vesile ile inşallah Mersin’imize ve tüm memleketimize hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalışma içerisinde olacağız. Tabi bu seçim sürecinde çok sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Saldırılara, yalan ve iftiralara uğradık. Bu yalanlara, karalamalara ve iftiralara rağmen elhamdülillah mazbatamızı aldık ve halkımız bu kirli algılara rağmen bizi seçti, güvendi ve bizi umut olarak gördü." dedi.

Dinç, "İnşallah biz de bu umudu büyüteceğiz, yeşerteceğiz ve memleketimize güzel hizmetler edeceğiz. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenip inşallah çözüm bulma noktasında büyük bir gayret içerisinde olacağız. Tekrardan memleketimize hayırlı olsun. Ve 28 Mayıs’ta yapılan seçim içinde inşallah vatandaşımız istikrardan, güvenden, huzurdan ve kardeşlikten yana kararını verecek. Ve Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı destekleyecektir. 28 Mayıs'tan sonra da memleketimize güzel hizmetler yapacağız." şeklinde konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz