Müezzinoğlu: Çocuklara molotof değil, laptop veriyoruz

Batmam'da Ak Parti İl teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan Genel Başkan yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, sevgi ve kardeşliği imar edeceklerini belirterek, "Birileri çocukların eline molotof kokteyli veriyor, biz ise laptop veya bilgisayar veriyoruz" dedi.

Müezzinoğlu: Çocuklara molotof değil, laptop veriyoruz
Batman gönül köprüsü önümüzdeki günlerde ziyaretlerle sürecektir. Çünkü biz birlikte büyük bir milletiz. Aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler birilerini maşa olarak kullanıyor. Mahallelerimize, sokaklarımıza ve köylerimize indirilerek, sokaklarımıza çukurlar kazarak, mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak bu milletin ve ümmetin geleceğiyle oynamak istiyorlar. Ama bunlara Batmanlı kardeşlerimin fırsat vermediğini ve vermeyeceği son derece net ve açıktır. Batman'ın ve bölgenin kaderine, geleceğine çocuklarımıza ve gençlerimize hep beraber sahip çıkacağız. Birlikte yarınlarımızı güçlü inşaa edeceğiz"dedi.

Sevgi ve kardeşliği imar edeceklerini belirten Mehmet Müezzinoğlu, "Birileri çocukların eline molotof kokteyli veriyor. Biz ise laptop veya bilgisayar veriyoruz. Birileri çocuklarının eline silah tutuşturuyor, dağa çıkarıyor. Biz çocuklarımıza daha iyi eğitim kurumları, daha iyi eğitim, daha iyi gelecek, daha medeni bir gelecek, üniversitesiyle ve geleceğiyle şekillenmeye çalışıyoruz. Birileri yıkmak, ayrıştırmak ve çatıştırmak istiyor. Birileri öldürerek, kan ve gözyaşından gelecek inşa etmeye çalışıyor. Biz ise, sevgiyle, kardeşlikle imar ve ihya ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. İnşallah o fitne fesat üreticileri, o ayrıştırıcılar, o tuzak kuranlar, çukur kazanlar kaybedecek. Millet kazanacak, birlikte kazanacağız" diye konuştu.

Batman'da Aydınkonak Mahallesi İrfan Erkek Yatılı Kuran Kursu ile AK Parti il binasını ziyaret eden Müezzinoğlu, geç saatlerde özel uçakla kentten ayrıldı.

DHA

Kaynak: DHA