Özgür Özel'den çok konuşulacak iddia:‘DEM, AK Parti ile 1 Nisan sonrasını görüşüyor’

CHP çok sayıda tartışmaya neden olan aday belirleme sürecini tamamladı. Gelecek hafta sahaya inmeye hazırlanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel aday belirleme sürecine dair eleştirilere, yaşanan tartışmaların 1994 seçimlerindeki gibi bir yenilgiye yol açabileceği iddialarına yanıt verdi.

Özgür Özel'den çok konuşulacak iddia:‘DEM, AK Parti ile 1 Nisan sonrasını görüşüyor’

Seçim sonrası muhaliflerin kurultay çağrısı olasılığını değerlendiren Özel, “1 Nisan’ı bekleyenler, -ama Recep Tayyip Erdoğan ama parti içindeki 3-5 hazımsız- avuçlarını yalarlar. Çok güçlü, çok dinamik kadromuz var.

Ekibin örgütte inanılmaz bir karşılığı var ve sahada da yaptığımız işlerin çok olumlu yansımalarını görüyoruz. Tertemiz pırıl pırıl, gencecik ve kadınlara hakkını veren siyasete millet hakkını verir” dedi.

Bu hafta Sosyalist Enternasyonel’e katılacak olan Özel seçim sonrası Azerbaycan’a tebrik ziyaretinde bulunacağını, 15 Nisan’da da Ramallah’a gidip Abbas’la görüşeceğini açıkladı.

Özgür Özel gazetecilerle yaptığı sohbette, “'DEM Parti, AK Parti ile 1 Nisan sonrasına yönelik, yani kayyum atama meselesi başta olmak üzere, çeşitli görüşmeler yapıyor.

Bize kazandırmak değil, gerekirse kaybettirmek üzerine bir strateji var. Bu çok ortada" iddiasında bulundu. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler