Serra Bucak'tan yalanlama geldi! Mazbata verilmedi haberleri doğru değildir

Bazı haber organlarında yer alan, “DEM Partili Serra Bucak Küçük, mazbatayı almak için gittikleri YSK’da ilginç bir olayla karşılaştı. YSK yetkilileri, AK Parti İl Başkanlığı’nın itirazı nedeniyle mazbatayı şu an veremeyeceklerini ifade etti.” Haberlerine DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ayşe Serra Bucak’tan yalanlama gecikmedi.

Serra Bucak'tan yalanlama geldi! Mazbata verilmedi haberleri doğru değildir

Konuya açıklık Van’da getirildi.

Bazı haber yazım organlarında yayınlanan “AK Parti Diyarbakır için de itiraz etti. Diyarbakır’da yüzde 64.06 oranında oy alan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlığı’na seçilen DEM Partili Serra Bucak Küçük, mazbatayı almak için gittikleri YSK’da ilginç bir olayla karşılaştı. YSK yetkilileri, AK Parti İl Başkanlığı’nın itirazı nedeniyle mazbatayı şu an veremeyeceklerini ifade etti.” Haberlerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ayşe Serra Bucak’tan yalanlama gecikmedi.

Halen devam eden seçim karmaşasının çözümü için Van’da bulunan DEM Parti Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eşgenel Başkanı Ayşe Serra Bucak sosyal medyada karışıklığa ve yanlış algı yaratılmasına neden olan haberlere ilişkin, “ doğru değil! Mazbata almak için YSK’ya gelmedik itiraz durumunu ve sürecini öğrenmek için geldik.” İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz