Siyasilerden tepkiler!

Başkent Ankara'da meydana gelen bombalı saldırının ardından siyasilerden de açıklamalar geldi.   

Siyasilerden tepkiler!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "kararlılık" ve "mücadele" vurgusu yaptı. Kurtulmuş mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Bu sabah İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde düzenlenen saldırıda yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Teröristleri ve arkalarındaki güçleri bertaraf etmek için kararlı bir şekilde mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin ve kurumlarımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Milletimiz ve devletimiz, hain güçlere fırsat vermeyecek, birlik ve beraberlik içinde mücadelesini sürdürecektir. Milletimize ve memleketimize geçmiş olsun."


KEMAL KILIÇDAROĞLU: KİMDEN GELİRSE GELSİN...


Saldırıya ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

"Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m"

dedi.

AKŞENER: BÜYÜK ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından

"Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı etkisiz hâle getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize tekrarını yaşatmasın..."

mesajı paylaştı.


KARAMOLLAOĞLU: TÜM YÖNLERİYLR AYDINLATILMASINI DİLİYORUM


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılmasını istediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İçişleri Bakanlığı'na yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının faillerini kınıyorum. Gazi Meclisimizin açılacağı günde gerçekleştirilen bu saldırının tüm yönleriyle aydınlatılmasını diliyor, yaralanan emniyet mensuplarımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."


DAVUTOĞLU: LANETLİYORUM


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da saldırının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında

"Teröre lanet olsun. Ankara'da İçişleri Bakanlığımıza yönelik terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda yaralanan kahraman güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü beladan muhafaza eylesin"

dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler