TBMM Başkanı Yılmaz: Katılım ne kadar fazla olursa, o kadar demokrasimiz güçlenir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Seçime katılım ne kadar fazla olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir" dedi.

TBMM Başkanı Yılmaz: Katılım ne kadar fazla olursa, o kadar demokrasimiz güçlenir
Önceki gün Sivas'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, bugün de Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) istişare toplantısına katıldı. Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda SESOB Başkanı Beşir Köksal ile merkez ve ilçe oda başkanları da yer aldı.
Programda konuşan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 1 Kasım'da herkesi sandığa oy kullanmaya davet ederek "Seçime katılım ne kadar fazla olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir. Sanatkarların dosyasını alacağız, problemlerinin takipçisi olacağız. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur, ama bunun için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Sivas'ın da birlik ev beraberlik olma gününü 1 Kasım günü göstereceğine inanıyorum" dedi.
Konuşmanın ardından birlik Başkanı Beşir Köksal, Başkan Yılmaz'a plaket takdim etti. Bir esna ise el emeği ile yaptığı Türk bayrağını Meclis Başkanı Yılmaz'a hediye etti.
Programın ardından Aydoğan Mahallesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Yılmaz daha sonra Sivas'ın Hafik ilçesine geçerek ilçe Belediye Başkanı AK Partili Mitat İlhan'ın annesi Mahiye İlhan'ın cenaze törenine katıldı.Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz