Turhan Çömez'den Süleyman Soylu'ya 'Akşener' yanıtı: Sırtını dönen yanar

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Akşener hakkında konuşan Soylu için "Türkiye'nin en güvensiz siyasetçisidir. Sırtını dönen yanar" dedi.

Turhan Çömez'den Süleyman Soylu'ya 'Akşener' yanıtı: Sırtını dönen yanar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YKS'ya hakaret gerekçesiyle aldığı hapis cezasına ilişkin konuşan Soylu, kararın yargı açısından pozitif bir karar olduğunu söyledi.

Konuşmasında İYİ Parti lideri Meral Akşener'i hedef alan Süleyman Soylu, Meral Akşener'i iyi tanıyan biri olduğunu iddia ederek "Türkiye'nin en güvensiz siyasetçisidir. Sırtını dönen yanar" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'NİN EN GÜVENSİZ SİYASETÇİSİDİR'

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Soylu'ya yanıt vererek "Süleyman Soylu’yu iyi tanıyan biri olarak söylüyorum. Türkiye'nin en güvensiz siyasetçisidir. Sırtını dönen yanar" dedi. 

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Kasım ayında da sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili paylaşım yapmış, "Zavallısın. Çaresizsin. Ve artık tükendin. Türkiye seni, suçlularla biriktirdiğin fotoğrafların, yalanların, iftiraların ve liderinin koltuğuna kurulmak için çevirdiğin entrikalarınla hatırlayacak. Türk siyasetinin tozlu sayfalarında yok olup gitmene az kaldı" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz