(Video) Erdoğan: Sinan Bey ile bir pazarlık kesinlikle olmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak televizyon yayınında gündemi değerlendirdi.

(Video) Erdoğan: Sinan Bey ile bir pazarlık kesinlikle olmadı

Geçen hafta Sinan Oğan ile görüştüğü anımsatılan Erdoğan, "Olumlu bir görüşme yapmıştık. Bugün de kendisi bizi ve Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini beyan etti. Kendisine şahsım, bütün yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sinan Bey bizim terörle mücadele, Türk dünyasıyla ilişkiler başta olmak üzere, vatanımızın bekasıyla ilgili net tavrımızı çok çok iyi biliyor. Bu konularda en küçük bir tavizimiz yoktur, olmamıştır, olamaz da. Kendisinin dile getirdiği bazı hususları da biz açıklığa kavuşturduk." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı ya da bakanlık gibi bir talebi oldu mu?" sorusuna cevap vererek, Oğan ile bu tür bir pazarlık yapmadıklarını ifade etti.

Erdoğan, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için desteğini açıklayan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a teşekkür ederek, "Sinan Bey bizim terörle mücadele, Türk dünyasıyla ilişkiler başta olmak üzere, vatanımızın bekasıyla ilgili net tavrımızı çok çok iyi biliyor. Bu konularda en küçük bir tavizimiz yoktur, olmamıştır, olamaz da. Kendisinin dile getirdiği bazı hususları da biz açıklığa kavuşturduk." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz