Yeniden Refah’ın gövde gösterisi!

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un merkez seçim irtibat bürosu açılışına katılan Kasım Gülpınar coşkuyla karşılandı. Büro açılışı mitinge dönüştü.

Yeniden Refah’ın gövde gösterisi!

AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nin Siverek Belediye Başkan Adayı olan Hasan İzol'un merkez seçim ofisinin açılışına binlerce kişi katıldı. Miting alanına dönüşen büro açılış törenine ilgi büyük oldu.

Açılışa katılan Yeniden Refah partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ı binlerce kişi karşıladı. Siverek’in ayağına gelen fırsatı kaçırmayacağını ifade eden Gülpınar, “Siverek insanı zeki, ferasetli ve basiretlidir. 31 Mart günü sandığa gittiğinde de bu feraset, basiret ve zekasını gösterecektir” diye konuştu.

Gülpınar, büro açılışının ardından kültür merkezinde Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un Proje Tanıtım toplantısına da katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda Hasan İzol’un projelerini dinleyen Gülpınar, projelerin sürdürülebilirlik açısından Siverek’e yakışır olduğunu ve Siverek’in gelişimine fayda sağlayacağını belirtti.

İZOLLER’E KARŞI BUCAKLAR YARIŞIYOR

Geçtiğimiz ay AK Parti'den istifa eden Hasan İzol, Yeniden Refah Partisi (YRP) Siverek Belediye Başkan adayı olmuştu. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan İzol, daha önce Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmüştü.

AK Parti de Şanlıurfa köklü bir geçmişe sahip olan Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden Ali Murat Bucak'ı Siverek Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Ali Murat Bucak'a, 2019'da CHP'den Siverek Belediye Başkan adayı olan Mehmet Fatih Bucak'tan da destek geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz