Yıldırım: Oyu millet verecek, size ne oluyor

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesi aday oldu. O andan itibaren Kandil'dekiler bülbül gibi şakımaya başladı. FETÖ'cüler ötmeye başladı. Yetmedi; onların arkasındaki iplerini elinde tutanlar da konuşmaya başladı. Ne oluyoruz? Sizin oy hakkınız var mı kardeşim? Oyu millet verecek, size ne oluyor?" dedi.

Yıldırım: Oyu millet verecek, size ne oluyor

Binali Yıldırım, Kocaeli Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Yıldırım'a; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti milletvekilleri de eşlik etti.

HİZMETTE SİYASET YOK

14 Mayıs'tan sonra depremzedelere yönelik sosyal medya paylaşımlarını hatırlatan Yıldırım, "Bizim anlayışımızda hizmette siyaset yok. Bunlar, ne yaptı? 3-5 tane kıyafet, yiyecek, insani yardım yaptılar. Sonra ne dediler? Oy onlara çıkmayınca, 'zehir zıkkım olsun' dediler. İnsanlık bu mu? Sizin insanlıktan anladığınız bu mu? Onun için o depremzedelerin, yakınlarının yüreklerinin ateşini soğutmak için 28 Mayıs, bir fırsattır; önemli bir gündür” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz