21 Ağustos Reyting Sonuçları (Hayatımın Aşkı, Seviyor Sevmiyor, Kungfu Panda 2)

Pazar akşamı kanallarda dizi kısırlığı vardı adeta. Google’da 21 Ağustos Pazar reyting sonuçları diye arama yaptığınızı biliyoruz. ATV ve Kanal D’nin dizi yarışı, Star TV, Show TV ve TRT 1’in yabancı sinema yarışı nasıl sonuçlandı, en çok hangi dizi izlendi, 21 Ağustos 2016 reytinglerinde kim birinci oldu gibi sorular da yanıt buldu. Detaylar ve Total Reyting sıralaması listesi haberimizde.

21 Ağustos Reyting Sonuçları (Hayatımın Aşkı, Seviyor Sevmiyor, Kungfu Panda 2)

Değişik konusu ve birbirinden genç kadrosuyla Seviyor Sevmiyor dizisi mi yoksa patronuna aşık olan gencin hikayesini konu alan Hayatımın Aşkı dizisi mi daha çok izlendi? İşte bu sorunun yanıtı aranıyordu. ATV’de her Pazar ekranlara gelen Seviyor Sevmiyor dizisinin hatırı sayılır reyting sonuçlarına ulaştığını söylemek mümkün. Ancak Hayatımın Aşkı dizisiyle girdiği kıyasıya rekabette nasıl bir sonuç elde edecek bilinmiyor. 21 Ağustos Pazar akşamı 6. Bölümüyle ekranlara gelen Seviyor Sevmiyor dizisi kendi izleyicisini yine güldürmeyi başardı. Tatlı aşık şapşallığıyla Hayatımın Aşkı dizisindeki Hande Doğandemir’in oynadığı rol ise oldukça ilgi görüyor. 21 Ağustos reyting sonuçlarında kim birinci olacak hep beraber göreceğiz.

HAYATIMIN AŞKI 13. BÖLÜM

21 Ağustos 2016 Pazar akşamı Hayatımın Aşkı dizisinin özeti; Sema ve Bartu’nun bir kavgalı bir barışık ilişkisi devam eder. Tesadüf eseri buldukları bir objenin tarihi eser olduğunu düşünen ikili için macera başlar. Bu objeyle ilgili hem Sema’nın, hem de Bartu’nun farklı planları vardır. Demir’in uzun süredir peşinde koştuğu hayatıyla ilgili çok önemli bir sırrı Gökçe öğrenir. Şimdi ne yapıp edip bu sırrı Demir’den saklamalıdır… Hayatımın Aşkı dizisinin bu haftaki Pazar reytingi nasıl sonuçlanacak.

SEVİYOR SEVMİYOR 6. BÖLÜM

ATV’nin dizisi Yiğit en sonunda stajyer olarak gördüğü Deniz Aslan ile kendi çocukluk aşkı Deniz Aslan arasındaki benzerlikleri fark etmeye başladı. İrem ise Deniz rolünde hatalar yaparak Yiğit'in kendisinden şüphe duymasına ve uzaklaşmasına sebep olur. Deniz ile Yiğit, Neşe'nin katılamadığı iş gezisine baş başa gitmek zorunda kalırlar. Yiğit ile Deniz'in baş başa vakit geçirmesine dayanamayan Tuna, Deniz'e sürpriz yapmak için yanlarına gider. Seviyor Sevmiyor dizisinin 21 Ağustos reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı bilinmiyor.

İŞTE 21 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜNÜN REYTİNG LİSTESİ

Kaynak: Diyarbakır Söz