27 Ağustos Reyting Sonuçları (Demir Adam 2, Tatlı İntikam, Rüzgarın Kalbi)

27 Ağustos Cumartesi reyting sonuçları Google’da yine etkili oldu. Fox TV, ATV ve Kanal D kanalları yayınladıkları dizi ve sinema filmiyle ön plana çıktı. ATV Demir Adam , Fox TV Rüzgarın Kalbi, Kanal D ise Tatlı İntikam ile Cumartesi reytinglerinde hem Total’de hem AB’de ilk sırayı kapmak için yarıştı. Peki, 27 Ağustos reyting sonuçlarının galibi kim oldu? İşte detaylar haberimizde…

27 Ağustos Reyting Sonuçları (Demir Adam 2, Tatlı İntikam, Rüzgarın Kalbi)

Televizyon kanallarının ayakta kalmasını sağlayan Reytinglerde her gün birinci isim değişiyor. Geçtiğimiz hafta reytinglerde lider olan Rüzgarın Kalbi mi, ATV’de ekranlara gelen yabancı sinema filmi Iron Man 2 (Demir Adam 2) mi, yoksa Kanal D’de 20. Bölümüyle ekranlara gelen Tatlı İntikam mı reytinglerde birinci oldu? Merak edilen bu soru Google’daki aramaları da oldukça etkili.

13 yaşından büyüklerin, gençlerin ve hatta orta yaşlıların bile her yayınlandığında izlediği Demir Adam 2 yabancı sinema filmi 27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı ATV’den ekranlara geldi. Rüzgarın Kalbi ve İntikam dizilerinin gerisinde kalacağı, ancak reyting sonuçlarında ilk 10’a girmesi bekleniyor.

Kanal D’de 20. Bölümüyle ekranlara gelen ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Tatlı İntikam dizisi de kendi hayranları tarafından izlendi. Geçtiğimiz hafta Rüzgarın Kalbi dizisine mağlup olan Tatlı İntikam dizisinin bu haftaki reyting sonucu nasıl olacak bilinmiyor. Tatlı İntikam 20. Bölümde Sinan ve Pelin’in aileleri arasındaki iletişimi ve evlilik yolundaki önemli sınavı geceye damga vurdu. Tatlı İntikam dizisi 27 Ağustos Cumartesi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?

Fox TV’nin yeni dizisi ve ilgi çeken konusuyla daha ilk bölümden belirli bir hayran kitlesi oluşturan Rüzgarın Kalbi 2. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. Rüzgar’ın sevdiği kızın hayatını kaybetmesi üzerine kalbi başkasına nakledilmişti. Bunalıma girip tek başına bir yerde acısını yaşamak isteyen Rüzgar sevdiği kızın kalbinin nakledildiği kişiyle tesadüfen karşılaşır ve başına ilginç şeyler gelirdi. 2. Bölümde Rüzgar ve Zeynep aşk oyununu Kutay’ın İstanbul’a gitmekten vazgeçmesi üzerine sürdürmek zorunda kaldılar. Peki, Rüzgar’ın Kalbi dizisi 27 Ağustos reytinglerinde de birinci oldu mu?

İŞTE 27 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİNİN REYTİNG SONUÇLARI LİSTESİ

Kaynak: Diyarbakır Söz