Görüş Bildir

Yıldız savaşları başlıyor, dizi reytingleri kızışacak!

Televizyon kanallarında Eylül ayıyla birlikte sezon dizileri başlıyor. Her gün ayrı bir fenomen dizi izleyicisiyle buluşacak ve bu yaz sezonunda başlayan diziler de onlara kafa tutmaya çalışacak. Dizi reytingleri Eylül ayından itibaren gittikçe kızışacak. Peki, yeni sezondaki dizilerde bizleri neler bekliyor? İşte Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Kurtlar Vadisi Pusu, Güldür Güldür Show, Kara Sevda, Poyraz Karayel ve diğer dizilerle ilgili detaylar haberimizde.

Yıldız savaşları başlıyor, dizi reytingleri kızışacak!

Televizyon kanallarının geçim kaynağı olan ve dizilerin ekran macerasını sürdürebilmeleri için başarılı olmaları gerektiği reyting sonuçları git gide kızışacak. Eylül ayının ortası ve sonlarına doğru sezon dizileri tekrar izleyicisiyle buluşacak. Yani başlığımızda da söylediğimiz gibi yıldız savaşları başlayacak ve dizi reytingleri kızışacak. Peki, bu sezon devam edecek olan diziler ve yaz sezonunda başlayan yeni dizilerin rekabeti nasıl sonuçlanacak, hangi dizinin daha çok izlenme oranı yüksek, hangi dizi daha bir merakla bekleniyor?

PAZARTESİ SENDROMUNDAN KURTARIR

Pazartesi sendromunu hepimiz biliriz ve bizi bu sendromdan kurtaracak, televizyon başına kurulup rahatlıkla izleyebileceğimiz diziler yok değil. Pazartesi akşamlarının reyting birincisi de drama fenomeni olan ve ATV’den yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi. 50 bölümü geride bırakan Kırgın Çiçekler dizisi 51. Bölümüyle bayramdan hemen sonra 51. Bölümüyle izleyicisiyle tekrar buluşacak.

Ve işte Kırgın Çiçekler dizisine bir rakip daha çıkıyor. Kanal D, dizi reytinglerinde Kırgın Çiçekler dizisine rakip olarak 19 Eylül 2016 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle Babam ve Ailesi dizisini ekranlara getirecek. Bir diğer rakibi olan Paramparça dizisi de yeni bölümleriyle yeni sezon dizi reytinglerinde üst sıralara tutunmaya çalışacak.

SALI AKŞAMININ VAZGEÇİLMEZİ: EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Salı akşamlarının tek vazgeçilmez dizisi olan ve reyting sonuçlarında hep lider olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de Eylül ayında yeni sezona başlayacak dizilerden. Yeni sezonda da ATV’de ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranları şimdiden heyecanlanmaya başladı. Çünkü 40. Bölüm ile yaz tatiline giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilginç bir sezon finaliyle karşımıza çıkmıştı. 41. Bölümüyle Eylül ayının sonunda başlaması beklenen Eşşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sosyal medyadaki tepkilerden anlaşılacağı gibi yine en çok izlenen diziler arasında liderliği kapacak.

ÇARŞAMBA AKŞAMI EKRANLAR DOLU DOLU  

                              

Çarşamba akşamları yayınlanan diziler ise oldukça etkileyici ve farklı türlerden. Aşk sevenlerin dizisi Kara Sevda 21 Eylül Çarşamba akşamı sezona ‘Merhaba’ diyecek. Aynı gün yayınlanan Poyraz Karayel ve Diriliş ‘Ertuğrul’ dizilerinin yayınlanma tarihi henüz belirlenmedi. Ancak hemen söylemeliyiz ki Poyraz’ın ölümüyle sezon finali yapan Poyraz Karayel dizisini hayranı olmayan, izlemeyen bile merak ediyor. Poyraz Karayel, Kara Sevda ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin dizi reytinglerindeki savaşı kızışacak.

PERŞEMBE AKŞAMI TEK BAŞINA LİDER

13 sezonu geride bıraktı, hayranları değişmedi. Evet, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden bahsediyoruz. Perşembe akşamlarının tek lideri olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu sezon bırakın ne zaman başlayacağını, hangi kanalda yayınlanacağı bile netleşmedi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisine Perşembe akşamı rakip olabilecek yeni diziler de ekranlara gelecek.

CUMA AKŞAMI DOLU DOLU

Haftanın son günü. Herkesin televizyon başına kurulup sürekli zaping yapmasına neden olan bir gün. Cuma günleri yayınlanan o kadar çok dizi ve program var ki insan hangisini izleyeceğine karar veremiyor doğrusu. Siz olsanız tercihinizi hangi kanaldan, hangi diziden yana kullanırdınız? Kanal D’de Arka Sokaklar dizisi, Star TV’de Kiralık Aşk, Show TV’de Güldür Güldür Show, Fox TV’de Bana Sevmeyi Anlat ve yeni başlayacak olan diziler. Cuma gününün reyting sonuçları galibi her hafta değişiyordu. Kimi zaman Kiralık Aşk birinci olurken, bazen Arka Sokaklar atağa kalkıp liderliği ele geçiriyordu. Hafta sonu dizilerine de daha sonra haberlerimizde yer vereceğiz. Sizler de izlediğiniz dizi ve programları yorum olarak yazabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi