Görüş Bildir

29 Şubat bebekleri

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bugün dünyaya gelen bebeklerin aileleri, çocuklarının ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak

29 Şubat bebekleri

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bugün dünyaya gelen bebeklerin aileleri, çocuklarının ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak.

Hastanede ikiz bebekleri dünyaya gelen Ahmet ve Necibe Ala çifti ile erkek çocukları doğan Orhan ve Sema Bozkurt çifti, 2012'nin özel gününde çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

İkinci çocuğunu normal doğumla bugün dünyaya getiren Sema Bozkurt (23), AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğumun birkaç gün geciktiğini söyledi. Bebeğinin ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayabileceğini belirten Bozkurt, şöyle dedi:

''İkinci çocuğumu dünyaya getirdim. Doğumu daha erken beklememize rağmen geçikti. Dün akşam hastaneye yattım. Sabaha karşı da doğum yaptım. Bebeğimin 29 Şubatta doğması bize ayrı bir heyecan yaşattı. Çünkü şubat ayı 4 yılda bir 29 gün oluyor. Çocuğumuzun doğum gününü 28 Şubatta ya da 1 Martta kutlarız. 29 Şubatta kutlayacağımız doğum günleri ise daha özel olacak. Bu açıdan Tugay adını verdiğimiz bebeğimiz hem talihli hem de talihsiz. ''

Ahmet Ala ve Necibe Ala çiftinin de bugün ikiz kız bebekleri dünyaya geldi. Çift, sezaryenle dünyaya gelen ikiz bebeklerinin doğum gününün 29 Şubat olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi