Görüş Bildir

8 Yaşındaki Beyza’nın Hastalığına Teşhis Konulamıyor

Batman’da yaşayan 8 yaşındaki Beyza Şimşek, ayakları ve ellerinde oluşan teşhisi konulmayan yaralar yüzünden bir böbreğini kaybetti.

8 Yaşındaki Beyza’nın Hastalığına Teşhis Konulamıyor

Beyza’nın ellerinde ve ayaklarında oluşan yaraların iyileşmesi için Türkiye’nin bir çok yerinde bulunan hastaneleri gezen baba Şehmuz Şimşek, çaresizlik içerisinde beklediğini söyledi. Doğuştan beri bu hastalıkla mücadele eden Beyza, kendisine uzanacak bir yardım elini bekliyor. İnşaat işçisi Şehmuz Şimşek, 8 yıldır kızını tedavi için bir çok hastaneye götürdüğünü ifade ederek, maddi gücünün kalmadığını aktardı.

“BU HASTALIK YÜZÜNDEN 1 BÖBREĞİNİ KAYBETTİ”

Ayak ve ellerinde oluşan yaralar yüzünden Beyza’nın bir böbreğini kaybettiğini belirten Şehmuz Şimşek, “Beyza’yı Türkiye’nin bir çok üniversite hastanesine götürüp tedavi etmek istedik. Ancak bir sonuç alamadık. Bu hastalık çocuğun ayaklarının altında gittikçe yayılmaya başladı. Bazen ayakları kan içinde kalıyor. Bazen bana diyor ki baba ben diğer çocuklar gibi ne zaman olacağım. Her yere götürdüm ve tedavi için elimden geleni yaptım” dedi.

“BİR YARDIM ELİ BEKLİYORUM”

Gerek bakanlık gerek diğer yetkiler ve gerekse hayırsever vatandaşlardan yardım eli beklediğini belirten Şimşek, “Kızıma bir çare bekliyoruz. Şu an bir yerlere götürecek durumum kalmadı. Çünkü artık tükendim. Maddi gücüm kalmadı. Buradan herkese sesleniyorum. Bana yardımcı olun. Kızım sağlığına kavuşsun” diye konuştu.

Elleri ve ayakları yara içerisinde olan Beyza ise iyileşmek ve okuyup doktor olmak istediğini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi