Görüş Bildir

Bursalı doktora ABD’den ödül

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde Başasistan olarak görev yapan Dr. Evren Dilektaşlı, Amerika Birleşik Devletleri’nde bilimsel araştırma ödülüne layık görüldü.

Bursalı doktora ABD’den ödül

ABD’nin Chicago kentinde geçen ay yapılan dünyanın en büyük cerrahi derneği 'American College Of Surgeons”' tarafından düzenlenen ACS 2015 kongresinde Dr. Evren Dilektaşlı'ya travma, cerrahi yoğun bakım, obezite ve acil cerrahi alanlarında yaptığı bilimsel çalışmalar nedeni ile 2015 yılının en değerli bilimsel araştırması ‘Excellence In Research Award' ödülü verildi.


'KAMU HASTANELİ BİRLİGİ GENEL SEKRETERİ DUYURDU
Dr. Deliktaşlı’nın aldığı ödülü yazılı açıklama ile duyuran Bursa ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, kaliteli sağlık hizmeti verme hedefinin yanı sıra, bilimsel araştırmalar konusunda da ülkemiz ve dünyada Bursa’nın yer alması için araştırmacıların önünü açacak, onlara zaman ve teknik destek sağlayacak düzenlemeler planladıklarını söyledi. Yaptığı bilimsel çalışmalar için Dr. Evren Dilektaşlı’yı kutlayan Prof. Dr. Aşkın, araştırmacı hekimlere olan ihtiyacın önemine dikkat çekerek araştırma alanında bu tarz başarıların devamını arzu ettiklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi