Görüş Bildir

Doğumda skandal

Diyarbakır’da Medine Çelik, doğum sırasında hemşirelerin kötü muamelesi sonucu dünyaya gelen torununun kolunun kırıldığını ileri sürdü.

Doğumda skandal

Diyarbakır’da geçtiğimiz Pazartesi günü doğum sancıları başlayan Muhterem Çelik, kayınvalidesi Medine Çelik tarafından hastaneye getirildi. Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Çelik, normal doğumla dünyaya bir erkek çocuk getirdi. Ancak bir süre sonra bebeğinin bir kolunu oynatamadığını fark eden Çelik, durumu kayınvalidesi ve doktora anlattı. Yapılan muayenelerin ardından bebeğin kolunun doğum sırasında kırıldığı tespit edildi.

BEBEĞİN KOLU KIRILDI                                                                                 

Doğuma giren ebe ve hemşirelerin sert müdahaleleri yüzünden torununun kolunun kırıldığını ileri süren Medine Çelik, "Gelinim bana doğum esnasında iki ebe tarafından karnına sertçe baskı uyguladığını ve bebek doğduktan sonra hemşirenin bebeği kolundan ve bacağından tutarak, sallayıp çevirdiğini söyledi. Bebek gelince bebeğin kolunda bir problem olduğunu fark ettik. Doktor gelince söyledik ve kolun kırıldığını söyledi. Ve bebeği araştırma hastanesine sevk etti. Burada hemşirelerin ihmali var. Konunun araştırılıp, gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz” dedi.

Öte yandan, hastane yetkilileri, konunun araştırılacağını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi