Online MHRS Randevu Sistemi

Devlet hastanelerinin tek çatı altında toplanması sonrası MHRS adı verilen Online Hastane Randevu Sistemi ile de artık istediğiniz hastaneden kolayca randevu alabilirsiniz. MHRS Alo 182 ile de size yakın olan bir hastaneden randevu alıp rahatlıkla hastaneye gidebilirsiniz. Üstelik Hekim seçmekte de özgürsünüz. MHRS hakkında ayrıntılı bilgiler haberimizde…

Online MHRS Randevu Sistemi

MHRS hastane randevu sistemi içerisinde randevu alımları için vatandaşlar ‘İl’, ‘İlçe’, ‘Hastane’, ‘Semt polikliniği’, ‘Klinik’, ‘Klinik yeri’ ve hatta ‘Doktor’ seçimlerini diledikleri gibi yapabilir. Özellikle de hastanede sıra bekleme çilesine son veren bu sistem ile birlikte hastane ve doktorun uygun olduğu tarihler içerisinde saat olarak da randevu alınabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde isteğe uygun şartlarda randevu bulunmuyor ise otomatik olarak çevredeki ve yakın merkezdeki hastanelerde alternatif randevu seçenekleri de sunuluyor.

Milliyet’in haberine göre; Sürekli gelişen modern teknoloji yaşamın her alanında kendisine en etkin şekilde yer bulmaya devam ediyor. Özellikle de insanların yaşamlarını kolaylaştıran modern teknolojiler yaşamın her alanında en aktif şekilde kullanılıyor. Bu neden ile de modern ve çağdaş dünyada insanların yaşamlarının her alanında gelişen teknoloji ve internet en aktif şekilde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Günümüz modern çağında teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte dünyanın her yerinde internet en yoğun şekilde insanlar tarafından kullanılıyor.

MHRS Hastane RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

RANDEVU NASIL ALINIR?

MHRS randevu için aşağıdaki linke tıklayın! Merkezi Hekim Randevu Sistemi ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra "Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır.

RANDEVU TELEFONU NE?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranarak çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir.Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler