Görüş Bildir

Yok artık! Tıp Bayramı'nda bile doktor dövdüler

Ne istiyorsunuz Sağlıkçılardan, günü gelince hayatımızı emanet ettiğimiz ve hatta Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” demesine rağmen, her geçen gür bir sağlıkçıya dayak haberi daha alıyoruz. Haber bu kez Adanadan, ayrıntılar haberimizde….

Yok artık! Tıp Bayramı'nda bile doktor dövdüler

 Adana’da bir Acil Servis doktoru 14 Mart Tıp Bayramı'nda hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Hem de tam 5 kişinin… Kafasına aldığı darbeler sonucu yaralanan Dr. Atilla Silibolatlaz, "Her tıp bayramında olduğu gibi, bu sene de nasibimizi aldık" dedi ve tabii ki şikâyetçi oldu.

>TAM 5 KİŞİ SALDIRDILAR

>DHA’nın haberine göre olay, Adana Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi'nde yaşandı. Söylenenlere göre, trafik kazasında yaralanan bir kadın hasta, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan yaralı kadın, göğüs cerrahi uzmanının kontrolü için Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanın yakınları da ambulansla birlikte acil servise gitti. Hastanın genel durumunu kontrol eden Dr. Atilla Silibolatlaz, yakınlarına, "Bu hastayı Göğüs Cerrahi Uzmanı'nın görmesi lazım, telefonla çağırdık, birazdan gelir" demesiyle olanlar oldu.

>HASTAMIZLA İLGİLENMİYORSUNUZ!

>Hastaları ile ilgilenilmediğini iddia eden Hacı Özcan (52), Selahattin Özcan (32), Selim Özcan (28), Sedat Özcan (25) ile Ali Polatdemir (32) Dr. Atilla Silibolatlaz'a saldırıda bulundu. Başına aldığı darbeler sonucu yaralanan Silibolatlaz'ın şikâyetçi olması nedeniyle bu saldırganlar gözaltına alındı. 14 Mart Tıp Bayramı'nda saldırıya uğrayan Silibolatlaz ise "Her tıp bayramında olduğu gibi, bu sene de dayaktan nasibimizi aldık" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi