“Bu şehre şampiyonluk çok yakışacak”

7 maçta 6 galibiyet ev 1 beraberlik alarak topladığı 19 puanla 2.Lig Kırmızı Grup’ta zirvede yer alan Amedspor’da moraller yüksek. Camia şimdiden şampiyonluk için havaya girerken, Derince maçından sonra paylaşım yapan başkan Aziz Elaldı,”Şampiyonluk bu şehre çok yakışacak “ ifadelerini kullandı.

“Bu şehre şampiyonluk çok yakışacak”

Sezonun ilk 7 haftasında sadece 2 puan kaybeden, 7 maçın  6’sini kazanan ve 5 maçtır üst üste kazanan Amedspor’da şampiyonluk havası haftalar ilerledikçe kendisini hissettiriyor.

14 gol atıp kalesinde sadece 3 gol gören Serdar Bozkurt’un öğrencileri, iç sahadaki 4 maçı da kazanırken, deplasmanda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kendi sahasında 1 ve deplasmanda 2 gol yiyen takım, hem savunmada hem hücümda etkili bir görüntü çiziyor.

Taraftarların takıma olan ilgisi de her maç artıyor. Son olarak Derincespor maçını yaklaşık 25 bin kişi izleyerek takıma destek verdi. Taraftarların coşkusu takımın motivasyonunu artırıyor.

Başkan Elaldı’nın Şampiyonluk İnancı

Maçın ardında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Aziz Elaldı,”Şampiyonluk bu şehire çok yakışacak” sözleriyle duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bu haftayı bay geçirecek olan Amedspor, 18 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Karaman FK ve 22 Ekim Pazar günü de kendi sahasında Isparta 32Spor’la karşılaşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler