Galatasaray Trabzon Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Sarı kırmızılı ekip, Süper Lig'in beşinci haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

 Galatasaray Trabzon Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra iki gruba ayrılan takımımız, pas ve top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.

Hamit Altıntop, tedavisinin ardından salonda çalıştı.

Tedavisinin ardından salonda çalışan Aurelien Chedjou, daha sonra sahada düz koşu yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın sabah saat 11.30'da yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 17.25'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Trabzon'a hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

Jose Rodriguez Şans Bulabilir!

PFDK, Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı oyuncu Selçuk İnan'a 2 maç ceza verdi. Ayrıca Selçuk İnan'a 8500 TL para cezası da verildi. Selçuk, Trabzon ve Gaziantep maçlarında forma giyemeyecek.Kaptanın yokluğunda Hamzaoğlu yeni transfer        Rodriguez’e görev verebilir.

İşte PFDK'nın açıklaması

GALATASARAY A.Ş. sporcusu SELÇUK İNAN'ın, 12.09.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ertelenmesi talebinin reddine,

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler