Görüş Bildir

1 Tl'ye Maç Bileti

3.Lig 3.Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında Nazilli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde önemli bir karar aldı.

1 Tl'ye Maç Bileti

Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 1 TL olarak açıklandı.

“Bizim İçin Taraftar Desteği Daha Önemli”

35 puanı bulunan Diyarbekirspor, 39 puanlı Nazilli Belediyespor ile 6 puan değerinde bir maça çıkacak. Kulüp yönetimi, bu kritik maçta taraftar desteğini arkasına almak istiyor.

Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, bu aşamada taraftar desteğinin maddi katkıdan daha önemli olduğuna dikkat çekerek bu amaçla bilet fiyatlarını 1 TL olarak kararlaştırdıklarını söyledi.

Avşar,”Nazilli Belediyespor’la yapacağımız maç hem  bizim açımızdan  hem rakibimiz için çok büyük önem taşıyor. Play-Off yarışında yolumuza emin adımlarla devam etmemiz için 3 puan almamız şart. Taraftar desteğini fazlasıyla önemsiyoruz. Bilet fiyatlarını sembolik olarak 1 TL belirledik. Tüm taraftarlarımızdan maça mutlaka gelerek destek olmalarını istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var.”dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi