26-27 PUAN YETER

26-27 PUAN YETER

26-27 PUAN YETER

Transferi açan Tokatspor’un Diyarbakırspor’u ligde kalma yolunda zorlayacak takım olacağı belirtilirken, 26-27 puanın kümede kalmak için yeterli olacağı tahmin ediliyor. Yeşil-Kırmızılı takımın ligde kalma yolundaki 4 rakibinden 3’ü Diyarbakır’a gelecek.

EN CİDDİ RAKİP TOKAT !

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 11 puanla 14.sırada yer alan Diyarbakırspor, sezon sonunda bu ligde kalmanın hesaplarını yaparken, 1 Şubat’ta sona erecek ara transfer dönemi için Kocaelispor ve Çorumspor’la beraber transfer engelini aşamayan 3 kulüpten biri. 12 puanlı Y.Malatyaspor kadrosuna takviye yaparken, transferi açan Tokatspor da 18 transferle ilk galibiyetini geçen hafta alarak umutlandı.

Diyarbakırspor’un Çorumspor ve Kocaelispor’un üstünde ligi bitirebileceği genel görüşü hakim olurken, en büyük rakibinin Tokatspor olacağı değerlendirmesi yapılıyor. Ligden düşme konusunda en büyük sürprizi ise Y.Malatyaspor’un yaşayabileceği konuşuluyor.

FİKSTÜR AVANTAJI VAR !

Diyarbakırspor, rakip takım transferi açmasına rağmen Tokatspor’a göre 6 puan ve fikstür avantajına sahip. Yeşil-Kırmızılı takım, 16 maçın 8’ini evinde yaparken,Diyarbakır’a gelecek rakipler arasında sadece Bozüyükspor şampiyonluk mücadelesi  veriyor. Diyarbakır’a gelecek diğer 7 takım Y.Malatyaspor,Tepecikspor,Gaziosmanpaşa,Pendikspor,Kocaelispor,Çorumspor,Y.Malatyaspor ve K.Torku Şekerspor. 26-27 puanın ligde kalmak için yeterli olacağı tahmin edilirken,bu fikstürün iyi değerlendirilmesi halinde Diyarbakırspor ligde kalmayı başaracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz