3 Eylül'ü iple çekiyor

Diyarbekirspor sezonun ilk macını, 3 Eylül cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu ile yapacak. Kendi evinde Tarsus İY'yi ağırlayacak Yeşil-Kırmızılı ekip, görkemli bir açılış yapmayı hedefliyor.

3 Eylül'ü iple çekiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Diyarbekirspor'da gözler 3 Eylül'de kendi evinde yapacağı sezonun ilk maçına çevrildi. Tarsus İdman Yurdunu kendi evinde ağırlayacak olan Diyerbekirspor, görkemli bir açılış planlıyor.

Kamp hazırlıkları arasında futbolculara verilen üç günlük izin sonrası kaldığı yerde sezon hazırlarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı ekip dün, kendi imkanlarıyla yenilenen, eksikleri giderilen, yeni soyunma odaları ve teknik donanımlarla modern bir görüntü kazanan Seyrantepe'deki tesislerinde taktik çalışması gerçekleştirdi.

MAÇI GÜNÜ VE BAŞLAMA SAATİ

Diyarbekirspor'un, Atatürk Stadı ile ilgili yıkım kararı nedeniyle yeni sezonda lig ve kupa maçlarını Seyrantepe Spor Kompleksi'nde oynaması kesinleşti. 3 Eylül Cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Diyarbekirspor yönetimi ligin ilk karşılaşmasına tüm taraftarlarını davet ederekken, görkemli bir açılış yapmayı hedefliyor.

Kaynak: Spor Merkezi