Görüş Bildir

4 yıldızlı Galatasaray’ın kiralık yıldızı Denayer alınamıyor!

Galatasaray’ın sezon başında İngiliz devi Manchester City’den kiralık olarak transfer ettiği Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer’in devre arasında bonservisiyle birlikte transfer edileceği söyleniyordu. Fakat Sarı Kırmızılı yönetimin Ocak ayında yapılacak başka transferler için ancak kaynak ayırabildiği ve Denayer’in transferini askıya aldığı öğrenildi. Denayer gelecek sezon da kiralama yöntemiyle Galatasaray’da kalabilir.

4 yıldızlı Galatasaray’ın kiralık yıldızı Denayer alınamıyor!

Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunan bir başka yıldız Douglas Silva için de İtalya’nn köklü kulüplerinden Lazio’nun araya girdiği öğrenildi.  Dnipro forması giyen başarılı savunmacıyı kiralamak isteyen İtalyanlar, satın alma opsiyonunu da kontrata ekletmeye oldukça kararlı. Galatasaray bu yaşanan olay üzerine geri adım attı.

ANTALYA MAÇI ÖNEMLİ

Sarı Kırmızılı ekip, Bosna Hersek dönüşünde bugünü izinli olarak geçirdi. Galatasaray, 21 Kasım’da oynanacak olan Antalyaspor maçının hazırlıklarına ise yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla başlayacak. Bu idmana, milli takımlarda bulunan oyuncular katılmayacak.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi