5 Hazirandaki Patlama Nedeniyle, Kutlamaları iptal ettiler!

Diyarbakırspor taraftar grubu olan Azrailler her sene olduğu gibi bu senede Diyarbakırspor'un 24 Haziranda olan yıl dönümünü kutluyacaklar.

5 Hazirandaki Patlama Nedeniyle, Kutlamaları iptal ettiler!

Azrailler grubu yaptığı açıklama: Diyarbakırspor'un 47. yılına girmesini kutlamayacaklarını açıkladı. İptal olmasının nedeni ise 5 Haziran'da Diyarbakır HDP mitinginde meydana gelen patlama ve 5 kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı programı iptal ettiklerini açıkladılar.

AZRAİLER GRUBU AÇIKLAMASI ŞÖYLE

Bilindiği üzere 24 Haziran Çarşamba günü Diyarbakırspor'umuzun 47. kuruluş yıldönümü. Her yıl ofiste yapmış olduğumuz meşaleli, havai fişekli kutlama bu sene gerçekleşmeyecektir.

5 Haziran günü şehrimizde gerçekleşen bombalı saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Azrailler Grubu tarafından kutlama yerine 'patlamanın olduğu meydana yürüyüş ve karanfil bırakma' kararı alınmıştır.

Halkımızın yüreğindeki acının taze olduğu bu dönemde kutlama yapmanın etik olmadığını düşünüyor, konuk evi önünden başlayacak yürüyüşe tüm taraftarlarımızı-halkımızı davet ediyoruz.

KONUK EVİNDEN TOPLANILIP, YÜRÜYÜŞ YAPILACAK

24 Haziran Çarşamba Günü saat 17.00'da Ofis Konuk Evi önünde toplanılacak, patlamanın olduğu İstasyon Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirilip karanfil bırakılacaktır.

Hayatı acılarla geçmiş olan bu halk bedeli ne olursa olsun dimdik duracak, ödediği bedelleri asla unutmayacaktır!

Kaynak: Diyarbakır Söz