Adana Demirspor: "Yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz"

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor'un Sportif Direktörü Samet Aybaba,"Yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor:
Cumartesi günü Adana'dan ayrılarak Antalyaya gideceklerini belirten Samet Aybaba, "Zor bir maç ancak, kazanmak istiyoruz. Takımın form ve moral durumu çok iyi. Teknik direktörümüz Ünal Karaman nezaretinde iyi bir hazırlık haftası geçirdik. İyi bir sonuçla Adana'ya dönerek Süper Lig hedefimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
23 BİNİNCİ TARAFTARINA FORMA
Adana Demirsporlu futbolcular,Passolig alan 23 bininci taraftarı Hakan Biden'e mavi lacivertliforma hediye etti. Adana Demirspor Kulübü'nde misafir edilen taraftar Hakan Biden'e önce tesisler gezdirildi. Daha sonra saat 16.30'da başlayan antrenman öncesi tüm futbolcuların imzaladığı forma, kaleci Tolga tarafından hediye edildi.
Deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor karşılaşması için başarılar dileyen Hakan Biden,mavi lacivertli taraftarların her zaman, hangi koşulda olursa olsun takımlarının yanında olduklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz