Adanaspor Bağlar Belediyesi ile karşılaşacak

Adanaspor Bağlar Belediyesi ile karşılaşacak

Adanaspor Bağlar Belediyesi ile karşılaşacak

Türkiye Basketbol 3. Ligi F grubunda mücadele eden Adanaspor, pazar günü saat 18:00’de Menderes Spor Salonunda Diyarbakır Bağlar Belediyesi ile karşılaşacak. Adana temsilcisi çalışmalarını her gün antrenör İsmail Beleş ve kondisyoner Ümit Adaş nezaretinde sıkı şekilde günde çift idman ile sürdürüyor.

Adanaspor Takım Kaptanı Ömür Gökçepınar, “Bugüne kadar bir dediğimiz iki etmeyen yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Arkadaşlarımla beraber Adanaspor’u şampiyon yapacağız. Tek hedefimiz, her zaman olduğu gibi galibiyettir. Taraftarlarımızı ve basketbolseverleri pazar günü tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Tevriz Dura ise güçlü bir gruba düştüklerini belirterek, “Kolay rakip yok. Bundan sonra oynayacağımız her maç final havası içinde geçecektir. Diyarbakır Bağlar Belediye kulübümüzün isteği üzerine maçı Pazar günü saat 18:00’e aldırdık. Şimdi tüm taraftarlarımızdan isteğimiz son oynadığımız Aksaray maçından daha kalabalık, daha coşkulu bir taraftar topluluğu bekliyoruz. Her zaman söylediğim gibi çok iyi bir takım kurduk. Adana’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz