Adanaspor, ikinci hazırlık maçını da kazandı

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da yaptığı ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

Adanaspor, ikinci hazırlık maçını da kazandı

Kahramanmaraş Belediyespor ile karşılaşan Adanaspor, maçı 85. dakikada Chibuzor’un attığı golle 1-0 kazandı. Adanaspor'un Kamerunlu golcüsü Mbilla Etame bugün kampa katıldı. Kahramanmaraş Belediyespor maçını izleyen siyahi oyuncu, Kibong ile beraber özel antrenman yapıyor.

Bu arada Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Antalya kampında takımı yalnız bırakmıyor. Antrenmanları ve özel maçları izleyen Başkan Akgül futbolcular, teknik heyet ve personelle birlikte objektiflerin karşısına geçti.

Hedeflerinin sezon sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu belirten Akgül, “Hocamızın isteği doğrultusunda 4 transfer gerçekleştirdik. İkinci yarıda Şanlıurfaspor maçıyla zor bir süreç bizi bekliyor. Diğer takımlarda transferler yaparak hedeflerini ortaya koyuyorlar. İlk yarıdaki başarılı performansımızı ikinci yarıda arttırmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk mutluluğunu taraftarımızla yaşarız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz