Akhisar Belediyespor hedefi son anda kaçırdı

SporToto Süper Lig'de Osmanlıspor'a deplasmanda yenilerek UEFA Avrupa Ligi hedefini son haftada kaçıran Akhisar Belediyespor, ligdeki en iyi performansını gösterdi.

Akhisar Belediyespor hedefi son anda kaçırdı
Yeşil siyahlılar, böylece sezonu 46 puanla sekizinci sırada tamamladı. Akhisar Belediyespor, daha önce 2012-13 sezonnuda 42 puan toplayarak sezonu 14'üncü 2013-14'te 44 puanla 10'uncu, geçen sezon ise 38 puanla 12'ncu srada tamamlamıştı.
Süper Lig'de her yıl hedeflerini yükselttiklerini ve bu yılki hedeflerini de tutturduklarını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu kohuda şunları söyledi:
"İyi bir sezon geçirdik. Her sezon üstüne koyarak mücadele verdik ve yine bu sezon da hedeflerimiz tuttu. Şimdi önümüzdeki yıl hedefimiz daha yukarılara çıkmak olacak. Avrupa şansını kovaladık ama yakalayamadık. Önemli olan bu ligde devam etmek ve burada en iyi şekilde mücadele etmektir. Gelecek sezon planını ise gelecek hafta teknik heyetle birlikte yapacağız."
İSMAİL BURSASPOR YOLCUSU
Akhisar Belediyespor'da Merter Yüce'den sonra sözleşmesi biten İsmail Konuk da yeşil siyahlıların eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Bursaspor'a gidebileceği bildirildi. Takıma Hamzaoğlu döneminde, 2013-14 sezonu öncesi katılan 28 yaşındaki defans oyuncusu bu yıl 12 Süper Lig, 5 de kupa maçında forma giydi. Merter'in ardından İsmail'i de kadrosunda görmek isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime bu konuda rapor verdiği, Bursaspor'un oyuncuyla görüşmelere başladığı belirtildi. Akhisar Belediyespor ise İsmail Konuk'la bugüne kadar görüşme masasıya oturmadı. 

Kaynak: Spor Merkezi