Ali Kuşçu Okulu Yarı Finale Çıktı

Iğdır’da yapılan Yıldız Erkekler Futbol Grup müsabakalarını Diyarbakır Ali Kuşçu Ortaokulu şampiyon olarak tamamlayarak, Türkiye Yarı Finallerine adını yazdırdı.

Ali Kuşçu Okulu Yarı Finale Çıktı

Diyarbakır Ali Kuşçu Ortaokulu Müdürü Murat Genç, Iğdır’da yaptıkları iki maçta rakiplerini farklı mağlup ettiklerini söyledi. Genç, öğrencilerinin önlerine çıkan tüm rakiplerini iyi bir futbolun ardından mağlup ettiğini belirterek, “6-9 Nisan tarihleri arasında yapılan grup müsabakaları Iğdır’da gerçekleşti.

YARI FİNALE YÜKSELDİ

İlk maçta Muş 100. Yıl Ortaokulunu 7-2, ikinci maçta ise Ardahan Ortaokulunu 5-2 yenerek grubumuzu lider olarak tamamladık. Grup liderliği nedeniyle Diyarbakır’ı yapılan Yıldız Erkekler Futbol Yarı Final müsabakalarında temsil etme hakkını elde ettik. Artık hedefimiz Türkiye Yarı final müsabakalarında başarılı olup, finalle kalmaktır” dedi.

Diyarbakır Ali Kuşçu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım antrenörü Mehmet Ekin, grup maçlarında çok iyi mücadele eden ekibini kutladığını belirtti. Ekin, ekibinin Türkiye Yarı final müsabakalarında başarılı olacağına inandığını ve hazırlıklara şimdiden başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz