Altınordu panelde miniklerle buluştu

ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Bornova'daki Ferit Bahriye Ergil İlkokulu'nda düzenlenen panelde miniklerle buluştu.

Altınordu panelde miniklerle buluştu

Kulübün son 3.5 yılını anlatan video gösteriminin yapıldığı panele yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Futbolculuk ve teknik adamlık dönemlerine ait anılarını paylaşan Hüseyin Eroğlu, bir öğrencinin, "En mutlu olduğunuz an hangisiydi?" sorusuna, "Üst üste kazandığımız 2 şampiyonluk" cevabını verdi.

Hüseyin Eroğlu, bir kız öğrencinin "Bayan futbol takımı da çalıştırır mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine ise, "Futbol belirli teknik ve taktiklere dayalı bir oyundur. Seçtiğiniz futbolculara göre oyunu şekillendirirsiniz. Bu açıdan erkek veya bayan futbol takımı ayırt etmeden çalıştırırım" ifadelerini kullandı. Neşeli bir ortamda geçen panelin ardından öğrenciler ve öğretmenler, Hüseyin Eroğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SAKATLAR İYİLEŞTİ 

PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Multigroup Alanyaspor'la karşılaşacak olan Altınordu'da kaleci Tolgahan ve stoper Yusuf Abdioğlu'nun iyileşmesi, yüzleri güldürdü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sağ dizindeki sakatlığı nükseden Tolgahan ile arka adalesindeki ağrıları nedeniyle oyunu tamamlayamayan Yusuf, takımla çalışmalara başladı. Timur'un cezasının sona erdiği Altınordu'da eksik bulunmuyor.

Altınordu, yarın Torbalı Tesisleri'nde saat 13.30'da U21 takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: DHA