Amatör maçtaki kavgaya biber gazlı müdahale

ŞANLIURFA’da, Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden 11 Nisanspor ile Adıyaman 1954 Spor arasındaki maçta, iki takım taraftarları arasındaki kavga polisin biber gazlı müdahalesi ile bastırıldı.

Amatör maçtaki kavgaya biber gazlı müdahale

GAP Arena çim sentetik sahada karşı karşıya gelen 11 Nisanspor ile Adıyaman 1954 Spor arasındaki karşılaşmanın 75’nci dakikasında futbolcular arasında tartışma çıktı. Sahada futbolcular arasındaki gerginlik tribünde bulunan iki takım taraftarlarına da sıçradı. Taraftarlar arasındaki tartışma kısa süre sonra tekme- tokatlı kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen polisin çabası yetersiz kalırken, sahada futbolcular da birbirine girdi. Polis saha içinde futbolcuları ayırırken, tribündeki taraftarların kavgası ise biber gazlı müdahale ile sonlandırıldı.

Bu sırada polisin sıktığı biber gazından saha içindeki futbolcular da etkilendi. Gazdan etkilenen futbolcular soyunma odasına alınırken, olayların yatışmasının ardından maç yeniden başladı. Gergin geçen karşılaşma ise taraflar gol bulamayınca başladıgı gibi 0-0 sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz