Amed 2.sırada

Amedspor kendi evinde ağırladığı uşakspor’a acımadı. Maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanırken, puan çetvelinde ikinci sıraya yükseldi.

Amed 2.sırada

Amedspor kendi sahasında ağırladığı Uşakspor’a acımadı. Bol gollu karşılaşmada Amedspor 5-0 gibi farklı bir skorla sahadan ayrılırken, ligide ikinci sıraya yükseldi.  

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve liderle arasında 4 puan bulunan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen son sıradaki Uşakspor'la Diyarbakır’da karşılaştı. 


Maçın ilk dakikasından itibaren üstünlük kuran Amedspor, konuk takıma açımadı. 7 dakikada golu Berk İsmail Ünsan’la gören Amerspor, 7 dakika sonra yeniden rakip filelerini havalandırdı. Gol, ilk golun sahibi Ünsal’dan geldi. Maçın ilk devresi Amedspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.


BU KEZ ÇEKDAR SAHNEDE


Rakibine nefes aldırmayan Amedspor 54. dakikada Çekdar Orhan’ın golüyle skoru 3-0 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra bir ke daha Çekdar Orhan adından söz ederek, 4’üncü golu kaydetti. 63. dakikada Amedspor'un yeni transferi Yakal Taylan takımınıve karşılaşmanın son golunu kayd etti. Maç 5-0 sonuçlandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz