Görüş Bildir

Amed SFK Sıkı Çalışıyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerde Bandırmaspor maçı hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor.

Amed SFK Sıkı Çalışıyor

Amed Sportif Faaliyetler teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, kendi sahalarında yapacakları Bandırmaspor maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Küçükbayrak, seyircisiz oynanacak karşılaşmayı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisin yapacaklarını belirtti. Küçükbayrak, “Ziraat Türkiye Kupası’nda çok iyi yerdeyiz ve gruptan çıkmayı garantilemiş durumdayız. Ama gruptan çıkmayı garantilemekle işimiz bitmiyor. Çünkü önümüzde oynanması gereken iki maç daha var. Ve biz bu iki maçı kayıpsız atlatıp, direkt olarak gruptan çıkmak istiyoruz” dedi.

Küçükbayrak, Bandırmaspor maçından sonra gelecek hafta Medipol Başakşehir ile gelecek hafta son grup maçlarına çıkacaklarını ifade etti. Küçükbayrak, şöyle dedi:

“İstanbul’da yapacağımız son grup maçında dananın kuyruğu kopacak. Bizim yada rakibimizin lider olarak grubu tamamlayacağı bu maçta kesinlik kazanacak. Biz İstanbul’da rakibimizi yenip grubu lider tamamlamak için mücadele edeceğiz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi