Amed Sfk’da İzinler Yarın Sona Erecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarıbugün başlayacak.

Amed Sfk’da İzinler Yarın Sona Erecek

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, geçen hafta deplasmanda yaşadıkları olayların şokunu atlatmaya çalıştıklarını söyledi. Edemen, Ankara’da çok barbarca bir saldırıyla uğradıklarını ve yaşanan olayların yankılarının devam ettiğini belirtti. Edemen, kendilerine yapılanların Türk futbolunda kara bir leke olarak her zaman anılacağını kaydetti. Edemen, “Yaşadıklarımızı unutmamız mümkün değil. İnşallah bizim yaşadıklarımızı başkaları yaşamaz. Ama bunu yapanlar asla unutulmayacak ve alınlarında kara bir leke olarak hep kalacak” dedi.

İZİNLER SONA ERDİ

Edemen, bu hafta sonu ligin normal süresinin tamamlanacağını ve sezonun son maçında Aydınspor 1923 ile sahalarında karşılaşacaklarını ifade etti. Ankaragücü maçı sonrasında futbolculara verilen iki günlük izinin yarın tamamlanacağını ve hedeflerinin Aydınspor 1923 maçından galibiyetle almak olduğunu vurguladı. Edemen, “Hedefimiz ligi galibiyetle tamamlamak. Bu nedenle yarın başlayacağımız hazırlıklar galibiyet parolasıyla yapılacak. Play off iddiası bulunan Aydınspor 1923’ü en iyi şekilde ağırlayıp Diyarbakır’dan eli boş göndermeye çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz