Amedspor, Aksaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, bugün evinde konuk edeceği 68 Aksarayspor maçına çıkıyor.

Amedspor, Aksaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Amedspor, Aksaray Maçı kritik öneme sahip. Peki, Amedspor– 68 Aksarayspor maçı saat kaçta ve hangi kanal yayınlayacak, canlı yayın var mı? Taraftarlar bunu merak ediyor. Detaylar haberimizde…
Aksarayspor’u konuk ediyor


“Yükseliş Sezonu” sloganıyla sezona başlayan Diyarbakır ekibi Amedspor, şampiyonluk için çetin bir mücadele sergiliyor. Liderle arasında 3 puan farkı olan Amedspor, bugün kendi sahasında 68 Aksarayspor’u konuk edecek.


Öğrencilere ücretsiz bilet


Amedspor, Aksaray Maçı İçin Yeni Kampanya Başlatılmıştı. Amedspor, Aksaray maçında öğrenciler için tribünlerin belli kısmı ücretsiz olacak. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, maç öncesi ‘öğrencilere’ yönelik bir kampanya başlattı.

Daha önce kadın ve çocuklara tribünlerin belirli kısmını ücretsiz açan Amedspor yönetimi bu kez de okulların tatil olması nedeniyle öğrenciler için benzer bir kampanyanın startı verdi. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Aksaray galibiyetini öğrencilere atfetmek istediklerini söyledi ve şöyle ekledi:

“Biliyorsunuz okulların tatil süreci ve bizler sporun iyileştirici gücünden tüm kesimlerin faydalanmasını istiyoruz. Amedspor her zaman sporun asıl amacını ortaya çıkarmak ve tribünlere nükseden kötü atmosferi kırmak, örneklik teşkil etmek için mücadele etmiştir.


Bu mücadelesini de her zaman sürdürecektir. Bu anlamda Aksarayspor maçı öncesi öğrencilerimiz için kampanya başlattık.
Bu hafta Aksaray galibiyetini öğrencilerimize atfetmek istiyoruz. Üniversite, lise ve ortaokul öğrencilerini bu maça bekliyoruz. Bu onların maçı olsun”

Kaynak: Diyarbakır Söz