Amedspor desibel rekoru kıracak mı? Diyarbakır, Amedspor için birlik olabilecek mi?

Amedspor, 2 Mart’ta ligin 25. haftasında Karaman FK ile yapacağı karşılaşmada taraftarlarıyla birlikte unutulmaz bir ana imza atmaya hazırlanıyor.

Amedspor desibel rekoru kıracak mı? Diyarbakır, Amedspor için birlik olabilecek mi?

Amedspor, 2 Mart’ta ligin 25. haftasında Karaman FK ile yapacağı karşılaşmada taraftarlarıyla birlikte unutulmaz bir ana imza atmaya hazırlanıyor. 33 bin seyirciyi stada çekmeyi hedefleyen Amedspor, aynı zamanda desibel rekorunu da kırmak istiyor.

Bu hedef doğrultusunda Amedsporlu futbolcular kentin çeşitli noktalarında bilet dağıtarak taraftarları maça davet ediyor. Futbolcular, taraftarlara ücretsiz bilet dağıtırken, coşkulu bir atmosfer yaratarak rekor kırmak için desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getiriyor.

Amedsporlu futbolcular ve yönetim, taraftarların desteğiyle bu tarihi başarıyı elde edebileceklerine inanıyor. Bu maç, Amedspor’un tarihinde önemli bir yere sahip olacak ve Diyarbakır’da büyük bir coşku yaratacak.

Siz de bu coşkunun bir parçası olmak istiyorsanız, 2 Mart’ta Diyarbakır Stadyumu’na giderek Amedspor’a destek olabilirsiniz.

Geçen haftayı dinlenerek geçiren, Amedspor kendi sahasında 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumunda Karaman FK Spor'u konuk edeceği maçın bilet fiyatları belirlendi. Karaman FK spor maçına 33 bin seyircinin gelmesi bekleniyor.

Amedspor konuk edeceği Karaman FK spor maçının biletleri ise şöyle;

Batı Tribünü: 100 TL

Doğu (Maraton) Tribünü: 50 TL

Kuzey Kale Arkası Tribünü: 25 TL

Güney Kale Arkası Tribünü: 25 TL Olarak belirlendi.

Biletler satış noktaları:

Stadyum Gişelerinde

Ceylan AVM ve Sur AmedsporStore.

Hacı Baba pastahaneleri şubelerinde

Lunapark, Otogar, Dağkapı, Dünya Kavşağı, Diclekent ve Ofis şubesinde

Haber: Hamza ÖZÇELİK

Kaynak: Diyarbakır Söz