Görüş Bildir

Amedspor Destek Turunda

Başarılı bir sezon geçiren Amedspor,kentin tüm bileşenlerinden destek bekliyor. Yönetim,kurumlara ve STK’lara yönelik ziyaret turu başlattı.

Amedspor Destek Turunda

Amedspor yönetimi, kentteki kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarına destek ziyaretleri başlattı. Bu amaçla Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) ziyaret edildi. Başkan Nurullah Edemen ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet,DESOB başkanı Alican Ebedinoğlu ile görüşerek kulüp için destek talep etti ve isminin yazılı olduğu 21 numaralı formayı hediye etti.

Lider olan takımın başarılı çizgisinden dolayı yönetimi tebrik eden Ebedinoğlu,imkanlar ölçüsünde gerekli desteği sunacaklarını kaydetti.

Deplasman Yasaklarına Devam

Amedspor’lu taraftarlara 2 yıldır uygulanan deplasman yasaklarına bir yenisi eklendi. Tüm çabalara rağmen vazgeçilmeyen yasaklar Pazar günü Kocaeli’nde oynanacak Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında da devam edecek. Kocaeli İl Spor Güvenlik Kurulu,alınan duyumlar ve hassas ortamı gerekçe göstererek Amedspor’lu taraftarların maça alınmasını yasakladı.

Bu arada Amedspor,maç için yarın  uçakla İstanbul’a oradan da karayolu ile Kocaeli’ne geçecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi