Amedspor Erzurum'da

Spor Toto 2. Lig Play Off Yarı Final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler karayoluyla dün Erzurum'a gitti. Takım, yarın yapacağı yarı final maçı için, burda kampa girecek.

Amedspor Erzurum'da

Deniz Naki’nin sakat olduğu Amed Sportif Faaliyetler dün öğlen karayolu ile Erzurum’a gitti. Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Taner Taşkın, Play-Off'ta önemli bir başarı elde ederek, yarı finale yükseldiklerini ifade ederken, rakip Erzurum Belediyespor'un ilk maçın kendi evinde olması nedeniyle avantajlı olduğunu söyledi.

ZORLU BİR SÜREC

Taşkın, “Çeyrek final maçları çok çekişmeli oldu. Sivas Belediyespor ile yaptığımız maçlar zevkli geçti. Zorlu geçen müsabakaların ardından turu geçmeyi başardık. Artık yarı finaldeyiz. Yarı finalin ilk maçını yarın Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile yapacağız. Deplasmanda yapacağımız maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. Yeşil-Kırmızılı ekip, iki gün süreyle Erzurum'da kalacağı otelde, kamp yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz