Amedspor forvetini buldu

Forvet arayışlarını sürdüren Amedspor mutlu sona ulaştı. İskenderunspor’dab Yasin Abdioğlu sezon sonuna kadar kiralandı.

Amedspor forvetini buldu

Şampiyonluk hedefine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Amedspor, aradığı forveti buldu. Yapılan görüşmeler sonunda İskenderunspor’un forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu ile anlaşma sağlandı. 26 yaşındaki futbolcu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Oyuncunun satın alma opsiyonu Amedspor’da olacak.

Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım, Başkanvekili Ömer Elaldı ve Genel Sekreter Seyithan Şan katıldı.

Yasin Abdioğlu, Amedspor’un ara transferde kadrosuna kattığı  5.oyuncu oldu. Kulüp, daha önce Tarsus İdman Yurdu’ndan Eyüpcan Delibalta, Abdussaed Kanuçu ve Cengiz Ötkün ile Çorum Fk’dan Erdi Yokuşlu’yu kadrosuna dahil etmişti.

Takımda Cezalı Oyuncular Var

Bu arada Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da sarı kart cezalıları Cenk Kaplan ve Taner Gümüş’ün zorlu mücadelede forma giyemeyeceği açıklandı. Sakatlığı geçen Hüseyin Güngör’ün haftalar sonra bu maçta formasına kavuşması bekleniyor.

Maçın Hakemi Ferhan Kestanlıoğlu

Merkez Hakem Kurulu (MHK), haftanın en önemli maçlarından biri olarak değerlendirdiği Amedspor-Şanlıurfaspor karşılaşması için deneyimli bir hakemi görevlendirdi. Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçta orta hakemlik görevini İzmir’den Ferhan Kestanlıoğlu yerine getirecek. İzmir’den Ahmet Şimşek ve Eskişehir’den  Mehmet Kağan Bingül yardımcı, İstanbul’dan Aykut Geçgel de 4.hakemlik yapacak.

Kaynak: Spor Merkezi