Amedspor Şampiy...

Sezonun en önemli maçında deplasmanda Kastamonuspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Amedspor, bitime 3 hafta kala puan farkını 6'ya çıkararak Trendyol 1.Lig için tarihi bir avantaj yakaladı.

Amedspor Şampiy...

Sezonun en önemli maçında deplasmanda Kastamonuspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Amedspor, bitime 3 hafta kala puan farkını 6'ya çıkararak Trendyol 1.Lig için tarihi bir avantaj yakaladı.

Maçı Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte kurulan dev ekranlarda izleyen taraftarlar büyük coşku yaşadı.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor artık şampiyon gibi.

Nefeslerin tutulduğu maçta en yakın takipçisi Kastamonuspor'u deplasmanda tek golle mağlup ederek şampiyonluğa önemli ölçüde yaklaştı.

İlk Kez 11'de Oynayan Eyüp Oskan'dan Tarihi Gol

Ev sahibi takım taraftarlarının tıka basa doldurduğu Kastamonu Gazi Stadyumu'nda tarihi galibiyeti getiren gol 3.dakikada geldi.

Sakat olan Batuhan'ın yerine bu sezon ilk kez ilk 11'de başlayan genç futbolcu Eyüp Oskan, Amedspor formasını altındaki ilk golünü kaydetti. 3.dakikada topla buluşan Eyüp yaklaşık 30 metreden sert vuruşla kaleci Abdullah Yiğiter'i mağlup etti.

Aykut Kalesinde Devleşti

İlk yarıda Berk İsmail Ünsal ile net bir pozisyondan yararlanamayan Amedspor, ikinci yarıda kontrollü bir futbol sergiledi. Kastamonuspor'un ayaklarında kaleci Aykut başarılı olarak gole izin vermedi.

Üst üste 12.galibiyetini  alan Amedspor, sezonun ikinci yarısında 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi almadan 41 puan topladı.

46 gol atan Amedspor kalesinde 10 gol gördü.

Bu Hafta Şampiyonluğu İlan Edebilir

Mesut Bakkal yönetiminde tarih yazan Amedspor, sezonun ikinci yarısında Türkiye liglerinde rekor üstüne rekor kırdı.

Puanını 77'ye çıkaran Amedspor, puan farkını 6'ya çıkardı.

Gelecek hafta 21 Nisan Pazar günü saat 15.00'da Yeni Diyarbakır Stadyumu'na Iğdır FK ile karşılaşacak olan Amedspor, Kastamonuspor'un deplasmanda Karaman FK karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğu ilan edecek.

Kastamonu'da Örnek Dostluk Görüntüleri

Amedspor kafilesi sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve gazetecilerin de yer aldığı özel uçakla Kastamonu'ya gidip oradan da aynı şekilde döndü

Maç öncesinde, maç sırasında ve sonrasında centilmence görüntüler yaşandı.

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün verdiği anlamlı mesajlar ve açıklamalarla özlemi duyulan bu güzel görüntülerin yaşanmasında önemli rol oynadı.

Dev Ekranda Büyük Heyecan

Maçın heyecanı Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin birçok yerinde yaşandı.

Maçı dev ekranda izleyen taraftarlar hakem Erkan Özdamar'ın bitiş düdüğünden sonra sokaklara dökülerek başarıyı kutladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz