Amedspor transferde ayağa kalktı!

Şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Amedspor,dış transferde ilk hamlesini yaptı. Ankaraspor’un başarılı defans oyuncusu Batuhan Tur ile anlaşma sağlandı.

Amedspor transferde ayağa kalktı!

Anlaşma haberi kulübün resmi sosyal medya hesabından dikkat çekici bir video ile duyuruldu. Kulüp başkanı Aziz Elaldı, 4-5 futbolcu ile de görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Amedspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Kulüp başkanı Aziz Elaldı’nın bizzat yönettiği transfer çalışmalarında ilk somut adım olarak 2.Lig ekibi Ankaraspor’dan Batuhan Tur ile anlaşma sağlandı.

Batuhan transferi  kulübün resmi sosyal medya hesabından dikkat çekici bir video ile paylaşıldı. Videoda futbolcunun yüzü görünmezken, futbolseverler dövmelerden söz konusu kişinin Butuhan Tur olduğunu anladı.

FLAŞ İSİMLER YOLDA

Kulüp başkanı Aziz Elaldı, transferi doğrulayarak, 4-5 futbolcu ile de görüşmelerinin sürdüğünü ve netleştikten sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

1992 Ankara doğumlu olan Alaettin Batuhan Tur, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı. Hacettepe ve Tavşanlı Linyitspor formaları da giyen 28 yaşındaki Sağbek, Etimesgut Belediyespor, Manisaspor ve son olarak Ankaraspor’da forma giydi.

Kaynak: Spor Merkezi