Amedspor’a hayat öpücüğü

Son 6 resmi maçında galip yenilen, Somaspor maçında da 10 kişi kalan ve son 20 dakikaya 2-1 mağlup durumda giren Amedspor, müthiş bir geri dönüşle şampiyonluk yarışına geri döndü.

Amedspor’a hayat öpücüğü

Maçın ardında soyunma odasında futbolcuları tebrik eden Başkan Aziz Elaldı, galibiyet primini de artırdı.

İLK KEZ GERİDEN GELİP KAZANDI

2.Lig Kırmızı Grup’ta uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan Amedspor’da yüzler gülüyor. Haftalardır devam eden başarısız tablonun ardında Somaspor karşısında da adeta kabusu yaşayan Amedspor tek kelimeyle hayata döndü. 76.dakikada Serkan Odabaşoğlu’nun atılmasıyla 10 kişi kalan ve 85.dakikaya kadar 2-1 yenik durumda olan Amedspor 5 dakikada maçı çevirdi. “Maç böyle bitecek” derken üst üste goller bularak kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Haftalar sonra gelen galibiyet camianın umutlarını yeniden yeşertti.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ, PRİMLERİ ARTIRDI

Maçın ardında soyunma odasına giden Başkan Aziz Elaldı, 10 kişi ile ortaya konulan geri dönüş için futbolcuları tek tek tebrik etti. Galibiyet primini artıran Elaldı,

”Çok iyi bir mücadele ortaya koydunuz. Pes etmediniz. Bizi mutlu ettiniz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Üzerimizdeki kabusu attık. Bunun devamı inşallah gelecek.”

dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz