Amedspor'da agresiflik arttı

Ekonomik ve yönetimdeki dengesizliğin yarattığı travmatik durum, Amedsporlu futbolcuları agresifleştirdi. Son 6 resmi maçta, sarı ve kırmızı kartlar, havada uçuşmaya başladı. 17 sarı kart ve 3'te kırmızı kar cezası alındı.

Amedspor'da agresiflik arttı

Sezon başından beridir ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve yönetimin de geçtiğimiz hafta olağanüstü kurul kararı almasıyla, yeni bir sürecin eşiğine giren Yeşil-Kırmızılı Amedsporlu futbolcular peş peşe resmi maçlarda aldıkları sarı ve kırmızı kartlarla bir anda, hırçın takım ünvanını aldı. Amedspor'un bu seyri, bir süre sonra sahaya sürülecek futbolcunun kalmayacağı şeklinde yorumlandı.

Ligde iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alarak toplamda 7 puana sahip olan Amedspor söz konusu bu maçlarda futbolcular 3'ü kırmızı, 17'si de sarı kart olmak üzere toplam alınan ceza kartı 20'e yükseldi.

Sarıyer deplasmanında Hasan Küçcük ile Hacattepede maçında Muhammet Yıldız'ın aldığı çift sarı karttan cezalı duruma düşmesi, Ferhat Yaşar'ın ise Balıkesirspor'la oynanan kupa maçında, direk kırmızı kart görmesi, takımda büyük bir kadro sıkıntısına neden oldu. Buarada, İlyas Akan, Hasan Küçcük ve Mehmet Sıddık'ta sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle, ceza sınırında bulunuyor.

MANİSASPOR MAÇI

Öte yanda, Amedspor'da yönetim 13 Ekim'de yapılmasına karar verdiği Ollağanüstü kongre için, çalışmalarını yoğunlaştırırken, yeni yönetimin veya rakip bir yönetimin olup olmayacağı, kongre gününde belirleneceği ifade edilirken, takımda gözler Manispor'la yapılacak maça çevrildi. 9 Puanı silinerek lige zorlu başlayan Manispor karşısında, Amerdspor, mutlak bir galibiyet bekliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz