Amedsporda Elaldı dönemi

Tek liste ile kongreye giden Amedspor’un yeni başkanlığına Aziz Elaldı seçildi. Şehmus Özer Tesisleri’nde tek listeyle kongreye giden Amedspor Kulübü Başkanlığı’na iş insanı Aziz Elaldı seçildi. İş insanları ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı kongrede konuşan eski başkan Selahattin Yıldırım, “Bayrağı bıraksak ta hiç bir zaman kulüpten, takımdan kopmayacağım” dedi.

Amedsporda Elaldı dönemi

Kent takımlarının altyapı eksikliklerine işaret eden Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, “Şehrimizin tüm takımlarının alt yapılarının olmayışına ve bunun iyileşmesi için adımların atılması için sesimizi duyurmamız lazım, aksi halde kalıcı bir başarı beklemek mümkün değildir” diye konuştu. 

‘SEZON SONUNDA MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ’

Yeni Başkan Elaldı ise yaptığı konuşmada, “Artık ikinci ligden tabirimle enkaz liginden çıkmak istiyoruz. Amedspor bir duruşun takımıdır. Arkamızda büyük Amedspor taraftarının gücünü hissediyorum. Barcelona’ya gittiğimde orada herhangi bir resmî vasfımız olmamasına rağmen Amedspor adını duydukları anda bambaşka ilgi gösterdiler. En güzel şekilde ağırladılar. Büyük Amedspor taraftarımızdan bir isteğim var. Tribünlerimizi dolduralım. Birlikteliğimizi yerde bırakmayalım. İnşallah sezon sonuna kadar mutlu sona ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

‘ALT YAPIYI KURUMSAL HALE GETİRECEĞİZ’

Elaldı, devamında şunları söyledi: “Kanayan yaralarımızdan biri olan alt yapı sorununu daha kurumsal hale getireceğiz. Birçok sporcu arkadaşımızla görüşmekteyiz. Herkes bu kulüpte oynamak istiyor. Hangi sporcuya elimizi atsak bir şekilde anlaşmaya doğruya giderken fiyat değişiklikleri oluyor. Belli ki kimileri başarımızı engellemek istiyor. Bu yüzden mümkün olduğunca transfer görüşmelerimizi gizli tutmak istiyoruz. Şehrime olan borcumu ödemek istiyorum. Sizlerin desteğini arkamda hissetmek istiyorum. Amedspor’un kimliğini asla yere düşürmek istemiyoruz. Geçmiş dönemde yaşadığımız bir takım saldırıların önüne geçmek için hem iş insanları hem de sivil toplum kuruluşlarıyla tüm şehirlerde masalar kuruyoruz. Böylelikle bu saldırıları engellemek istiyoruz” diye belirtti. 

Kaynak: Spor Merkezi