Görüş Bildir

Amedspor’da Reşo Krizi

Amedspor’un daha önce anlaştığı ve kamp kadrosuna dahil ettiği Reşo Akın’ın transferi , kulübü 1922 Konyaspor’la yaşanan bonservis sorunu nedeniyle gerçekleşmedi. Kulüp,bu durumu resmen açıkladı.

Amedspor’da Reşo Krizi

Amedspor’un daha önce anlaştığı ve kamp kadrosuna dahil ettiği Reşo Akın’ın transferi , kulübü 1922 Konyaspor’la yaşanan  bonservis sorunu nedeniyle gerçekleşmedi.

Kulüp, transferin gerçekleşmemesi hakkında açıklama yaptı. Açıklamada,”Bilindiği üzere kulübümüz ve sporcu Reşo Akın arasında karşılıklı anlaşma ile transferi sonuçlanmış, futbol emekçisinin sözleşmesi devam eden kulübünden ilişkisinin kesilmesi beklenmişti.Reşo Akın’ın bağlı bulunduğu kulübü ile ilişkisini alamadığından transferi gerçekleşmemiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Yoğun Sis İdmanı Olumsuz Etkiledi

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Amedspor’da rakımın yüksek olması ve bölgenin coğrafi yapısından dolayı zaman zaman etkili olan olumsuz hava şartları idmanları olumsuz yönde etkiliyor. Dün yapılan idman da bundan dolayı zor koşullarda gerçekleşti.

İlk etap kamp çalışmalarını 9 Ağustos’ta tamamlayacak olan Amedspor’da teknik heyet futbolculara bayram nedeniyle izin verecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi